SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Global Herbs HerbalCalm, 1 kg

Produkt-ID: 321519

kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
Global Herbs HerbalCalm, 1 kg
Välj storlek Storleksguide
Global Herbs HerbalCalm, 1 kg
kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Global Herbs HerbalCalm, 1 kg
Beskrivning

Beskrivning

HerbalCalm är perfekt för finlemmade hästar. Vi har funnit att Thoroughbreds svarar bättre på lång sikt med denna enklare blandning av örter utan magnesium som finns i vår SuperCalm. HerbalCalm är en speciell blandning som många ägare har funnit göra skillnaden för sina hästar, oavsett om de är fritidshästar eller aktiva tävlingshästar. Vår formula SuperCalm kan vara idealisk för de flesta hästar, men prova den här produkten om du vill ha ett specifikt tillvägagångssätt för ditt eget fullblod.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.