SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Cavalor An Energy Boost (5 sprutor x 50 g 47 ml))

Produkt-ID: 25433

kr 629,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Cavalor An Energy Boost (5 sprutor x 50 g 47 ml))
kr 629,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Cavalor An Energy Boost (5 sprutor x 50 g 47 ml))
Beskrivning

Beskrivning

Pasta för tävlingshästar som måste prestera ett kortvarigt och kraftigt energiutbrott för högsta möjliga prestationsförmåga. Cavalor An Energy Boost är en blandning av elektrolyter, vitaminer, aminosyror, socker och salter av hög kvalitet och viktiga för kroppen under prestationer.

Användningsområde

Cavalor An Energy Boost är en formula som ger hästen en extra energikick och viktiga näringsämnen innan, under eller efter prestation.

Cavalor An Energy Boost ger hästen näringsämnen av hög kvalitet för att upprätthålla och kortvarigt öka prestationsförmågan. Det ger hästen en energikick i form av mycket tillgängliga kolhydrater. Under hög prestation kan glukosvärdet sjunka kraftigt och påverka prestationsförmågan negativt. För att försäkra sig om att hästen har optimala glukosvärden vid starten rekommenderas det att ge hästen Cavalor An Energy Boost precis innan start (max 30 min innan prestation). I tillägg ger Cavalor An Energy Boost hästen viktiga mineraler, vitaminer och substrat för muskelaktivitet.

Cavalor An Energy Boost kan även ges efter prestation och ansträngning för en snabb återhämtning. Tävlingshästar svettas mycket på grund av fysisk aktivitet och stress samt även under transport. Elektrolyter är viktiga faktorer för att förvandla energi till styrka och uthållighet. Elektrolytförlust kan orsaka trötthet och ibland till och med utmattning. Vävnadsreparation ökas vid muskelaktivitet och ökar därmed kravet på näringsämnen och byggstenar. Mineralförluster på grund av svettning, stress eller substrat för muskelaktivitet bör fyllas på för snabb återhämtning och konstant optimal kondition.

Produktsammansättning, administrering och säkerhet

Cavalor An Energy Boost är utvecklat för tävlingshästar på toppnivå. Cavalor An Energy Boost innehåller elektrolyter som natrium och kalium, vitaminer (B1, B2, B3, B6, B12 och C), mineraler (kalcium och fosfor), aminosyror och komplett snabbabsorberande glukos (inom 10 min) för att hästen ska orka bättre. Cavalor An Energy Boost innehåller inga ämnen som är förbjudna under tävling. Cavalor An Energy Boost ges vanligtvis innan eller under tävling eller i stressfyllda situationer. Administreringen är enkel: Applicera pastan bak på hästens tunga med hjälp av doseringssprutan. Sprutan gör det möjligt att ge hästen Cavalor An Energy Boost när som helst, till och med under tävling (t ex efter uppvärmning).

Dosering

Per tävling/dag: 1 booster bak på hästens tunga (mängden kan justeras med hjälp av doseringsringen) Max dos: 3 boosters per djur per dag.

Förpackning

Låda innehållande 5 x 50 g

FAQ

Vad är fördelen med att använda Cavalor An Energy Boost under tävling?

Med Cavalor An Energy Boost kan du förse hästen med en extra dos/kick av viktiga näringsämnen för tävling eller mycket intensiv träning. Förpackningen är särskilt formad för att kunna användas under tävling.

Kan jag använda Cavalor An Energy Boost istället för vitamintillskott under tävling?

Cavalor An Energy Boost är utvecklat för att ge en energikick med hjälp av näringsämnen innan en tävling. Om din häst behöver extra vitaminer och mineraler under en mycket ansträngande dag kan Cavalor Pow'red Performance ges. För administrering av extra vitaminer och mineraler under lågsäsong bör Cavalor Nutri Plus ges.

Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

ger energi!
0 Gillar

Vid tävlingen använder jag alltid Cavalor® Energy Booster. Jag är mycket nöjd med resultatet från Cavalor-produkterna. Min häst har utvecklats positivt och är redo för den kommande tävlingssäsongen. Jag skulle rekommendera alla att fästa mycket större vikt vid sporthästarnas näring och att överlämna Raval-specialisterna i Cavalors näringshantering för varje topphäst. Detta är verkligen viktigt i toppidrott ".

Storlek: Liten
Koos De Ronde
0 Gillar

Cavalor® products were a big help to me in winning the FEI World Cup Driving Championship. Because of this, my horses stayed very fit over the entire three days. It is a very strenuous competition. I always give each of my horses Cavalor® An Energy Boost a half-hour before we go. I'm happy with Cavalor's wide range of proven products because they keep my horses feeling good and fit to compete at top levels."

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.