Ponnyflugtäcke

Ponnyflugtäcke

Flugtäcken för ponnyer är oumbärliga för alla ponnyägare. De skyddar din ponny från irriterande och obehagliga flug- och myggbett och gör flugsäsongen mycket mer behaglig.
5 artiklar

Köp Ponnyflugtäcke på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Flugtäcket ditt mirakelskydd mot flugor

Vare sig det är en ridtäcke eller ett täcke för paddocken, kan knappast någon ponnyägare klara sig utan ett flugtäcke. Vi ser alla fram emot sommaren, men med den kommer också de irriterande flugorna. Dessa djur är inte bara obehagliga utan kan också orsaka sjukdomar och allergier, så du bör skydda din ponny så långt det är möjligt.

Flugtäcken i många olika utföranden

Horzes sortiment hittar du flugtäcken i otaliga utföranden som passar dig, dina behov och din ponny. Här kan du få flugtäcken med eller utan halstäcke, med ett halstäcke som du kan fästa separat, vi har flugtäcken med en magplatta, med kryssgjordar och matcha med en snygg flughuva. Förutom olika, färger, så att flugorna inte ens märker din ponny, kan du också hitta trendiga flugtäcken i zebraliknande färger hos Horze, till exempel från bucas. De svarta och vita ränderna sägs förvirra vissa flugor, särskilt hästflugor, så att de inte kan landa på ponnyn överhuvudtaget. Inte bara i paddocken, utan även när du rider ut i naturen kan du avvärja insekterna och njuta ännu mer av sommaren med hjälp av flugtäcken för ridning.

Ta en titt på det omfattande sortimentet av flugtäcken och hitta det perfekta täcket för att skydda din fyrbenta sportpartner hela sommaren.