Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Horseware Rhino Pony Wug utegångstäcke Lite, 0g

Produkt-ID: 307435

kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
Horseware Rhino Pony Wug utegångstäcke Lite, 0g
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 6 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horseware Rhino Pony Wug utegångstäcke Lite, 0g
Beskrivning

Beskrivning

Design med hög hals för en god passform och för att eliminera manktryck, V-frontknäppning för rörelsefrihet vid betesgång, bogveck, glansförstärkt polyesterfoder och kryssgjordar.


Teknisk beskrivning:


Material: Unik barriärteknik med en utsida av 1000D polypropylen som skyddar det vattentäta underlagret, som har andasfunktion. Polypropylen är ett starkare alternativ till det allmänt använda polyestermaterialet för utegångstäcken. Antistatiskt, antibakteriellt polyesterfoder.


Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Som förväntat toppkvalitet och bra passform
2 Gillar

Beställt filt i normal storlek för min Shetty, är normalt och passar bra, jag är nu en övertygad hästvaruköpare, från Amigo Bravo-kvalitet. Noshörningen tycker jag emellertid extremt chic, och eftersom det var erbjudande slog jag. För mig en absolut toppfilt, som är väldigt vattentät speciellt. Mycket bra, jag hittar också V-spännet, eftersom Pony har en låg fäst halsringning. Jag har ALDRIG på Horseware! Har haft problem med rännor eller blåmärken, ingen av hästar eller ponnyer. Jag gillar också reflektorerna som finns tillgängliga. För säkerhet och sökning i betet i mörkret ...

Mycket stor i storlek
0 Gillar

Var ett snyggt däck som säkert är ålders lämpligt om det är lämpligt. Jag beställde storlek 85 för min shetland sto (hon är storlek 85) och filten gick från öronen till kaninerna. Var cirka 15 cm för lång. Den höga halsen kan ha passat om resten av däcket hade passat, men jag skulle inte rekommendera det till shettierna, hon var borta. Dessutom fanns det inga bakben, endast en låg svansrem. Jag har en ponny som rullar mycket, hade jag vetat att det inte fanns några bakben och att den var så stor i storlek hade jag inte beställt den.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.