Beeztees

Beeztees

6 artiklar
Beeztees Huevos träningskoppel, nylon, 200 x 20

Beeztees

Huevos träningskoppel, nylon, 200 x 20

299,00 kr
Finns tillgänglig
Beeztees Gypsy transportbur

Beeztees

Gypsy transportbur

199,00 kr
Finns tillgänglig
Beeztees plastskål för hund

Beeztees

plastskål för hund

59,00 kr
Finns tillgänglig
Mat- och vattenskål

Beeztees

Mat- och vattenskål

49,00 kr
(1)
Beeztees Easy Grip skål i rostfritt stål, 18 cm

Beeztees

Easy Grip skål i rostfritt stål, 18 cm

119,00 kr
Finns tillgänglig
Hundehåndklæde

Beeztees

Hundehåndklæde

79,00 kr
Köp Beeztees från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Beeztees är en innovativ leverantör av allt du kan tänka för att skämma bort och ta hand om dina små husdjur. Detta företag från Nederländerna bildades för nästan ett halvt sekel sedan för att erbjuda allt som ditt lilla husdjur behöver för att leva ett lyckligt, hälsosamt och underbart liv! Hundar, katter, gnagare, fåglar och fiskar är vår passion och att ge dem ett rikt och bra liv tillsammans med dig är vårt uppdrag.

Beeztees Formula innehåller fyra måsten: Alla deras produkter är innovativa och de strävar ständigt efter att förbättra saker och erbjuda nya idéer till sina kunder. Alla Beeztees-produkter är original. De är stolta över att skapa nya, fräscha idéer för att behaga kunden. Nyckeln till en frisk hund är att vara aktiv och Beeztees arbetar för att erbjuda produkter som uppmuntrar till motion för både husdjur och deras ägare. Slutligen, Beeztees-produkter är roliga. Ha roligt med ditt husdjur dagligen, det skänker glädje och energi. Beeztees menar att ett glatt, friskt husdjur ger dig glädje, och är du glad blir ditt husdjur glad.

Hundar behöver massor av frisk luft och motion och hundprodukterna från Beeztees inkluderar halsband och matchande koppel i ljusa, glada färger och mönster. Nu finns det inte längre någon ursäkt att inte gå ut med ditt husdjur för en trevlig promenad eller två. Det finns halsband och koppel för alla stilar och smaker. Halsband och koppel i nylon är hållbara och finns ljusa, trevliga färger. Spännen i starkt gummi är lätta att använda. Förutom färgstarka nylonkoppel och halsband, finns också infällbara koppel med LED-ljus. Handtaget är lätt att greppa och gör att din vän kan ströva omkring med stor frihet. Beeztees ben och godis är ett utmärkt sätt att belöna din hund för ett bra jobb eller när du vill visa din kärlek. Alla hundar behöver massor av leksaker och bollar, för både lek och underhållning. Hundgodis är ett bra tränings- och belöningshjälpmedel och finns i många smaker och storlekar. Hundburar är ett säkert sätt att få hunden att känna sig trygg. Hunden är ett flockdjur och älskar att krypa ihop i en låda eller bur, som en egen fristad. Lägg i en mjuk bädd och din hund får det perfekta stället att smyga undan och ta en tupplur.

Katter behöver mycket kärlek och uppmärksamhet och ofta till och med kräver de det. Alternativen för den petiga och krävande katten inkluderar snygga kattlådor, klösbrädor och sittpinnar som gör att din katt kan njuta av ett fint inomhusliv. Leksakerna från Beeztees är smarta och ger flera timmars underhållning, även för de mest kräsna katterna. Kattgodis finns i goda smaker och flera storlekar. Kattburar från Beeztees gör resan till veterinären lätt och säker.

Fågelburar, hus och sittpinnar är bara några av produkterna som finns för de befjädrade vännerna i ditt hem. Burar finns i flera former, storlekar och stilar, allt för att ge din fågel en lugn och trygg fristad. Ett trähus för en utomhusfågel är ett bra sätt att ge skydd mot väder och vind. Beeztees erbjuder även vatten- och matautomater till gårdens kycklingar, fjäderfä och andra husdjur. Ett akvarium fullt av fisk är ett vackert komplement till alla hem och ger oräkneliga timmar av fredlig underhållning.

Håll dina fiskar friska och glada med mat, kosttillskott, växter, stenar och mycket mer.

Rymliga burar till gnagare som råttor, hamstrar, marsvin och illrar hjälper till att låta dem leva lyckligt. Lägg i massor av leksaker och aktiviteter för timmar av rolig underhållning. Mat, skön bädd tillsammans med färskt vatten gör att dina små husdjur är friska och nöjda.

Horze är stolta över att kunna erbjuda hundratals produkter från Beeztees, som vårdar, underhåller och skyddar dina små husdjur. Håll de små husdjuren i ditt liv glada och friska med samma uppmärksamhet och optimala kvalitetsprodukter som dina större djur, hästarna.