Breyer

Breyer

5 artiklar
Köp Breyer från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

En egen häst för dig

Med Breyer får du din egen häst. Inget annat djur inspirerar oss som hästen. Breyer har därför satt som mål att framställa hästarnas fascination i realistiska plastkopior. Modellerna är utformade för att vara särskilt verklighetstrogna och bygger på verkliga representanter från hästvärlden. Kroppen, muskulaturen, utseendet och den typiska färgen för rasen återspeglas i modellen. Än idag är varje modell handmålad och därmed unik.

Om Breyer

Breyer Animal Creations® växte fram ur Breyer Molding Company, en plasttillverkare i Chicago. Den första modellhästen, #57 Western Horse, dök upp 1950. Den var en specialbeställning för F.W. Woolworth Company och skulle pryda en bordsklocka. Företaget översköljdes därefter av förfrågningar från människor som ville veta om det var bara hästen som var till salu. Efter denna framgång ändrade företaget sin inriktning. Breyer har i generationer hållit sin position som ett ledande varumärke för hästmodeller och samlarobjekt med ett oöverträffat engagemang för genuinitet, kvalitet och realism, och fortsätter en tradition som har funnits sedan 1950.

Från Black Beauty till Secretariat

Oavsett om det handlar om en kapplöpnings legend som Secretariat, en dressyrvinnare eller en klassiker från Enid Blytons eller Anna Sewells böcker, Breyer har förevigat många stjärnor. Förutom djurmodellerna tillverkar Breyer numera också alla slags tillbehör. Hästfiltar, transportskydd, grimmor och ryttaren får naturligtvis inte saknas. Ta en titt på vårt produktutbud och upplev Breyers värld.