Köp John Whitaker online | horze.se
Säkerheten först!
30 % rabatt på Horze ridhjälmar och säkerhetsvästar
John Whitaker

John Whitaker

1 artiklar
Köp John Whitaker från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

"Den världsberömda hoppryttaren John Whitaker skapade denna kollektion för ryttare efter tre decennier av tävling på olympisk nivå för det brittiska laget. Hans mångåriga erfarenhet har gjort det möjligt för honom att skapa produkter som uppfyller elitryttarens krav på kvalitet och egenskaper. Detta familjeägda företag erbjuder expertis inom produktrekommendationer och ger exceptionell service till sina kräsna kunder.

Produkter från John Whitaker finns för hästen, ryttaren och våra husdjur. Du hittar allt från träns och grimmor till täcken, benskydd och ryktverktyg. Sadlar från John Whitaker är idealiska för hoppning men det finns även sadlar för dressyr, fälttävlan och allroundmodeller. Träns och många olika typer av bett, hjälptyglar, stigbyglar, stigläder, bröstor och martingaler är alla designade för att matcha de övriga produkterna i John Whitaker-kollektionen. Produkterna från John Whitaker har en extra touch av klass och stil, som du till exempel kan se på schabraken med vacker sammetsyta. Benskydd för alla discipliner skyddar hästens ben och förhindrar skador. Bootsen från John Whitaker-kollektionen ser fantastiska ut samtidigt som de skyddar din häst. Speciella rundade spännen kännetecknar grimmorna från John Whitaker, och färgglada mönster och stilar livar upp vardagen i stallet.

Finishen på produkterna från John Whitaker gör att de skiljer sig från mängden. Vackra och funktionella täcken med det kännetecknande W-emblemet gör att du syns på tävlingsplatsen. Mjuk fleece och andra fina material har andasfunktion och skönt foder undviker irritation och skav.

Byt ut dina gamla tyglar mot ett par vackra och väldesignade vävribbtyglar med solida mässingsspännen och fint läder. Matcha grimmorna i stallet med snygga grimskaft med enkel snabbhake.

Ridkläder och produkter för ryttaren omfattar allt från färgglada juniorridbyxor till säkerhetsridhjälmar. Det breda sortimentet av ridbyxor sträcker sig från helskodda till knä- och tygskodda. Ett par ridbyxor med unik läderlook ger en sofistikerad touch till din nästa tävling eller träning. Färgerna går från mjukt naturliga till starka, fantasifulla färger, och passar både på tävlingsbanan och vid en rolig ridtur i skogen.

Sängar, bäddar och andra tillbehör till husdjuren toppar kollektionen från John Whitaker. Robust konstruktion och kvalitativa, rejäla material ger dessa produkter enastående hållbarhet och stil. Alla produkter och accessoarer ur John Whitaker-kollektionen matchar varandra, oavsett vilken still du väljer.

Välj John Whitaker för en kollektion av produkter som du kan lita på för kvalitet och stil. Horze är stolt över att kunna erbjuda många produkter från kollektionen, och en stor del av denna kollektion kan mixas och matchas med de flesta andra produkterna från den omfattande Horze-familjen.