Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Beeztees träleksak för gnagare, druvor

Produkt-ID: 302670

kr 109,00
(Priset inkluderar moms)
Beeztees träleksak för gnagare, druvor
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Beeztees träleksak för gnagare, druvor
Beskrivning

Beskrivning

Beeztees träleksak för gnagare, formad som en druvklase. En rolig och färgglad leksak. Denna träleksak stimulerar ditt husdjur till att leka och vara aktiv. Tillverkad av naturligt lövträ med giftfri färg.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra gnagarmatwrial
0 Gillar

Giftfria och roliga vindruvor för gnagare. Räcker hyfsat länge för kanin. På så sätt prisvärt när man inte har tillfång till ”äkta naturmaterial”.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.