Spara 15 % på alla schabrak från Horze och B Vertigo*
Spara nu

Blue Hors Top Flex 1,5 kg

Produkt-ID: 307263

kr 999,00
(Priset inkluderar moms)
Blue Hors Top Flex 1,5 kg
Välj storlek Storleksguide
Blue Hors Top Flex 1,5 kg
kr 999,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Blue Hors Top Flex 1,5 kg

Beskrivning

Top Flex grundar sig på naturligt glukosamin, högraffinerade vegetabiliska oljor och utvalda örter i syfte att optimera förhållandena i hästens leder. En av källorna till naturligt glukosamin är skaldjur, som bearbetas utan konstgjorda tillsatser. Glukosamin används i bildning av ledbrosk. De omsorgsfullt utvalda vegetabiliska oljorna har behandlats för förbättrad absorption. Svarta vinbär och nypon är rika på C-vitamin - en kraftfull antioxidant.Top Flex görs för att stödja hästens leders naturliga rörelse och återhämtning.


Egenskaper:


  • Optimalt stöd för hästens leder/muskuloskeletala systemet
  • • Innehåller naturligt glukosamin
  • • Innehåller naturliga bär och örter

Teknisk beskrivning:


Sammansättning:Vegetabiliskt fett, emulgerbart 44 %, Artiflex 20 %, svarta vinbär 20 %, nypon 10 %, pepparmint 5 %, honung 1 %.Analytiska beståndsdelar:Råprotein 9 %, råfiber 1 %, råfett 48 %, råaska 0,5 %, vatten 9 %.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.