×
×

Ny hos Horze?

Som ny kund, välkomnar vi dig med en prova-oss-erbjudande. Få 30% rabatt på din första beställning!

Använd kupongkoden: HZWELCOME

*500 kr är minsta orderbelopp. Erbjudandet gäller endast produkter från Horze, Finn-Tack, Pharmacare och B Vertigo! Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger.

Vill du spara 200 kr? Handla nu och använd vår vårkupong Läs mer!*

×

Junior

Filtrera efter:
  • Filtrerad sökning
  • Kategori
    Märken
  • Färg
  • Storlek
  • Pris
Sortera efter:

Ponnyryttare behöver ordentlig utrustning. Juniorer och barn behöver specialutvecklad utrustnins som passar deras storlek och behov. Vi har små storlekar för den satsande unga ryttaren.

Visar 318 artiklar

Barnryttare behöver specialutrustning för ponnyer och Horze har just de rätta produkterna.

Ponnyutrustning för unga ryttare tillverkas av samma kvalitetsmaterial som resten av Horze enastående kollektion. Välj mellan schabrak och träns specialtillverkade i storlekarna ponny och cob. Horze har även ponnytäcken samt benskydd för ponnyer. Grimmor och ryktsaker i mindre storlekar är perfekta för barn och deras glada ponnyer och de flesta Horze-produkter finns i storlekar och stilar som passar alla smaker och budgeter. Hitta färgerna och stilarna som din unga ryttare önskar sig för att visa fram sin prisbelönade ponny.

Ponnyryttare behöver utrustning i rätt storlek och Horze levererar detta med kvalitet och stil.

Artiklar som tröjor, tävlingsutrustning, ridbyxor och stövlar för unga ryttare är gjorda för att tåla aktiva barn. Ett nytt par barnridhandskar är perfekt att ha på lager i garderoben. Kids&Ponies-kollektionen har utrustning specialtillverkade för ponnyryttaren och produkterna finns i roliga och snygga designer. Barnridbyxor dekorerade med extra blingbling och tuffa märken och logor är en del av denna fräscha kollektion. Gör dem mer personliga med monogram eller broderi och låt ditt barn visa upp sin Horze-stil i stallet eller på skolan.

Läs mer