×
×

Ny hos Horze?

Som ny kund, välkomnar vi dig med en prova-oss-erbjudande. Få 30% rabatt på din första beställning!

Använd kupongkoden: HZWELCOME

*500 kr är minsta orderbelopp. Erbjudandet gäller endast produkter från Horze, Finn-Tack, Pharmacare och B Vertigo! Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger.

Vill du spara 200 kr? Handla nu och använd vår vårkupong Läs mer!*

×

Stigbyglar och stigläder

Engelska stigbyglar finns i många stilar och material. Välj t ex mellan rostfritt stål, komposit, plast och säkerhetsstigbyglar, Fillis eller lutande stigbyglar för att täcka just ditt behov.

Visar 90 artiklar

Det finns stigbyglar för alla ridgrenar och behov.

Välj mellan stigbyglar av rostfritt stål, komposit, plast, fillis eller sneda, för att hitta det som passar perfekt för dig. Kompositstigbyglar är lätta och den senaste trenden inom stigbyglar. Det lätta materialet kan designas med den perfekta vinkeln och lutningen, för att hjälpa ryttarens fot att förbli i rätt position. Precis som sneda stigbyglar, kan kompositstigbyglar hjälpa ryttarens fot till ideal position i byglarna. Plaststigbyglar och säkerhetsstigbyglar är vanliga bland nybörjare och kan ge lite extra sinnesro till den yngre eller oerfarna ryttaren. Säkerhetsstigbyglarnas gummi öppnas vid eventuellt fall och hindrar foten från att fastna i stigbygeln, vilket kan leda till att ryttaren dras på marken efter hästen.

Stigbyglar för traditionell tävling eller jakt är ett klassiskt val.

Fillisstigbyglar eller stigbyglar i rostfritt stål är ett traditionellt val på tävlingsbanan. Den klassiska designen på ett par stigbyglar i rostfritt stål ser fantastiskt ut med vilken sadel som helst och håller sitt glänsande, fräscha utseende med en rostfri och lättskött design. Fillisstigbyglar är också en ryttarfavorit och har en traditionell design med kraftiga vita gummiinlägg som passar till alla sadlar, inom alla ridgrenar.

Läs mer