Köp HorseMaster bomullsgasbinda HMPRO has, 20 st (45x63 cm) | horze.se

bomullsgasbinda HMPRO has, 20 st (45x63 cm)

kr 1.149,00
Priset inkluderar moms
Upp till 20% Rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 600kr och få 10% rabatt. Köp för 900kr och få 20% rabatt. Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.05.2021.
Vit HorseMaster bomullsgasbinda HMPRO has, 20 st (45x63 cm) horsemaster
HorseMaster bomullsgasbinda HMPRO has, 20 st (45x63 cm)
HorseMaster bomullsgasbinda HMPRO has, 20 st (45x63 cm)
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 4 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
HorseMaster bomullsgasbinda HMPRO has, 20 st (45x63 cm)
Beskrivning

Beskrivning

Rullad bomullsgasbinda.


Stötdämpande förband.För skydd av leder.För skydd av senor.Jämnt tryckfördelande förband.För bruk under självhäftande bandage (stödjande & skyddande bandage).Isolerande förband. Håller senor och leder varma. Egenskaper:Bomull under gasväv, färdig för bruk.Förband av ett tjockt lager kirurgisk bomull omsluten av en rörformad gasbinda.Kan steriliseras. Produkten innehåller inte syntetiska material.GASBINDAN absorberar svett och håller huden torr.BOMULLSGASBINDAN kan klippas av i önskad längd.


Teknisk beskrivning:


20 st (45x63).


Produkt-ID: 302288

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning