Bucas Power Turnout

Bucas Power Turnout

6 artiklar
Bucas Power utetäcke Bucas Power utetäcke

Bucas

Power utetäcke

3.290,00 kr
(12)
Bucas Power utetäcke Big Neck Bucas Power utetäcke Big Neck
upp till -15% (RRP)

Bucas

Power utetäcke Big Neck

Från 2.966,50 kr
RRP: 3.490,00 kr
(1)
Bucas Power utetäcke Extra, 300 g Bucas Power utetäcke Extra, 300 g
upp till -15% (RRP)

Bucas

Power utetäcke Extra, 300 g

Från 3.306,50 kr
RRP: 3.890,00 kr
(2)
Bucas Power utetäcke med antibakteriellt, snabbtorkande foder Bucas Power utetäcke med antibakteriellt, snabbtorkande foder

Bucas

Power utetäcke med antibakteriellt, snabbtorkande foder

3.590,00 kr
(1)
Bucas Power utetäcke Extra, med hög hals, 300 g Bucas Power utetäcke Extra, med hög hals, 300 g

Bucas

Power utetäcke Extra, med hög hals, 300 g

4.190,00 kr
Bucas Power Turnout Combi halstäcke Bucas Power Turnout Combi halstäcke

Bucas

Power Turnout Combi halstäcke

1.390,00 kr
Köp Bucas Power Turnout från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Robust kvalitet med Bucas Power Turnout

Jämfört med andra hästtäcken i samma viktklass har Bucas Power Turnout utetäcken ett mycket större temperaturområde där hästen kan hålla en behaglig temperatur under täcket. Det innebär att du kan vara säker på att din häst är bekvämt skyddad från väder och vind, även om temperaturen varierar kraftigt under dagen. Liksom andra Bucas täckes-linjer finns Bucas Power Turnout i Big Neck- och High Neck-versioner. Bucas Power Turnout Big Neck är särskilt lämplig för hästar med kraftig hals och som är breda över bogen, tack vare sitt speciella snitt. För den klassiska versionen finns det ett avtagbart Bucas Power Turnout-halstäcke.

Vad är idén bakom Bucas Power Turnout?

Tack vare det speciella Stay-Dry-fodret kan filten läggas på den fortfarande våta hästen direkt efter ett bad eller träningspass. Hästen torkar snabbt under Power Turnout och du behöver inte byta täcke. Den ballistiska nylon som täcket är tillverkad av är inte bara mycket robust, utan också vattentätt och andningsbart på samma gång. Dessutom har Bucas Power Turnout-linjen en värmereflekterande aluminiumbeläggning på insidan. Sprunden och Click 'n Go-knäppningen ger optimal komfort.

Temperaturområde för Bucas Power Turnout utetäcken

Bucas Power Turnout Light har ingen extra fyllning och är lämplig för temperaturer mellan -5 och 16 °C. För svalare temperaturer på upp till -15 °C är Bucas Power Turnout Medium med 150 g fyllning ett bra val. Och som pricken över i:et är Bucas Power Turnout Extra med sin 300 g fyllning lämplig för det extraordinära temperaturområden mellan -20 och +12 °C, så du kan skicka ut din häst på bete på vintern med sinnesro utan att behöva oroa dig för att behöva byta täcken!