Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu
-10%

Brogini Treviso syntetiska chaps

Produkt-ID: 308775

kr 413,10
kr 489,00
(Priset inkluderar moms)
Brogini Treviso syntetiska chaps
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Brogini Treviso syntetiska chaps
Beskrivning

Beskrivning

Treviso syntetiska chaps ger ryttaren maximal komfort och extra flexibilitet i alla förhållanden. Med Micro Touch-foder som hindrar chapsen från att glida ner, samt en yta som enkelt torkas av och kräver minimal vård.


Egenskaper:


  • Treviso syntetiska chaps ger ryttaren maximal komfort och extra flexibilitet i alla förhållanden
  • Med Micro Touch-foder som hindrar chapsen från att glida ner, samt en yta som enkelt torkas av och kräver minimal vård

Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

bra
0 Gillar

Det har gått en vecka sedan jag har dessa miniknappar, de upprätthåller god kalv och undviker att glida i sadeln. Först igår hade jag lite problem med en av de två dragkedjorna, i hopp om att det inte börjar igen ... För priset tycker jag att de överensstämmer med vad som förväntas.

Otroligt bra!
0 Gillar

Mina nya favoritchaps! Sikta på en prick och forma snyggt till benet. Bra dragkedja som inte glider upp och passar de flesta skor. Köpte också brogini tivoli ridskor med dessa och de sitter som ett skott. Stort värde, tror inte att de var syntetiska.

Trasig efter 3 månader
0 Gillar

Vid första anblicken är dessa mini-chaps vackra, de stramar kalven väl, materialet är trevligt. Tyvärr bröt en av dragkedjorna på hästryggen! Sedan försökte jag 15 minuter att ångra, omöjligt: jag var tvungen att klippa med sax. Så, verkligen besviken över att de inte motstått längre! Jag kommer inte att köpa dem, dålig blixtlås!

Ganska lycklig
0 Gillar

Denna chap ser otroligt fin ut men är väldigt tunn i tyg. Det finns ett litet val i storlekar, kanske lite stretch, jag är vanligtvis S, men S är lite snäv, M är lite stor, men annars är kapellen bekväm och har rätt höjd. Otroligt vackra och bekväma chaps om du inte hamnar i två storlekar.

Dålig passform
0 Gillar

Konstig storlek, var för snäv runt vristen och smalaste gjorda runt benet, även om jag har tunna ben. För länge också. Annars är de mjuka och bra från första dagen.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.