Endast idag! Spara 20 % på valfri produkt från Horze eller B Vertigo! *
Använd kod: BLUEMONDAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Arma benskydd i neopren

Produkt-ID: 318632

kr 339,00
(Priset inkluderar moms)
Arma benskydd i neopren
Välj storlek Storleksguide
Arma benskydd i neopren
kr 339,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 6 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Arma benskydd i neopren
Beskrivning

Beskrivning

Mycket prisvärda neoprenbenskydd med vadderade och konturformade stötpaddar kardborrknäppning. Perfekta för användning varje dag.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Tja men titta på färger
1 Gillar

Dessa passagerare ser bra ut för mig, de tyckte mig vara lite stora uppackning men efter montering går de på hår i min franska sadel 165 cm. Lite besviken över färgerna, det blå drar lite på det lila ...

Storlek: Normal
Trevliga och billiga neopren leggings
1 Gillar

Jag har två väldigt grova irländska coobs och ingen stor vän till hårdskal leggings. Eftersom passade benen på mina två hästar inte riktigt ren. De leggings som jag alltid har haft är tyvärr bara tillgängliga i rosa och i storleken ponny och kolv. Eftersom jag behöver 1x Cob och 1x Full, var jag verkligen glad när jag hittade dessa fantastiska leggings på Horze! De är optimala i storlek, har fantastiska färger och passar trots de många som hänger bra! Priset är helt bra. Leveransen gick ännu snabbare än väntat! Bör zw. 26.10. och 28.10. komma. 20.10. Jag hade redan mina varor i handen! Jag kommer fortfarande att bunker! * Laughs *

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.