Plus Eye Wash, 473 ml

329,00 kr
Priset inkluderar moms
0 l (700,00 kr / l)
15% EXTRA rabatt på din order
Kopiera koden: SAVE15
800 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 23.05.2022. Gäller inte för varumärkena Bucas, Christ, HV Polo, PS of Sweden, Leovet.
Färg: Blå
Blå Vetericyn Plus Eye Wash, 473 ml
One size
Leverans
Finns tillgänglig. Varan finns i lager för dig
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Vetericyn Plus Pink Eye Spray är särskilt formulerad för behandling av irriterade ögon. Vetericyn Plus Pink Eye Spray är baserad på avancerad hyopchlor-teknik och formulerad på lämplig pH-nivå och verkar inte irriterande eller brännande. Applicera i ögonen för att ge lättnad från irritation och klåda, och för att spola bort skräp. Används också för att tvätta bort slemsekret. Sprayapplikatorn underlättar appliceringen direkt mot ögat och är säker för alla djurarter i alla åldrar.


Användning:


Bruksanvisning: Justera munstycket. Torka bort överflödiga rester som kan ha samlats i ögonvrån. Spola ögonen försiktigt med Vetericyn. Applicera 2-4 gånger per dag tills tillståndet har förbättrats. Ingen sköljning behövs. För ytlig användning med intakt hornhinna.


Produkt-ID: 327639

Läs recensioner: