Upp till 20 % rabatt på din beställning
Eskadron Ulltäcken, Fleecetäcken & Svettäcken

Eskadron Ulltäcken, Fleecetäcken & Svettäcken

Eskadrons svettäcken och fleece täcken kombinerar funktion och färg och kan matchas perfekt med dina ridkläder från Eskadrons kollektioner.
19 artiklar
Köp Eskadron Ulltäcken, Fleecetäcken & Svettäcken från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Skapa en wow-effekt med fleecetäcken från Eskadron

De olika kollektionerna av svettäcken från Eskadron har något att erbjuda för alla smaker, oavsett om du föredrar den blanka looken i ljusrosa, eller om du föredrar den eleganta och eleganta stilen i svart, så lämnar Eskadron inget att önska.

Svettäckena kompletterar artiklarna i din favoritkollektion, som Platinum, Heritage och #ridesleepeatrepeat. Dessutom inspirerar svettäckena inte bara med sitt utseende, de har också fantastiska funktioner. Nya materialblandningar, som Dralon, ger en hög absorptionsförmåga, transporterar snabbt bort fukt och är samtidigt behagligt mjuka och lätta.

När du väl har bestämt dig för din kollektion kan du också välja mellan fleecetäcken med eller utan hals och med eller utan kryssgjordar, Eskadron-kollektionerna uppfyller alla dina önskemål. Ta en titt på kollektionerna av fleecetäcken från Eskadron, välj den som passar till dina benskydd eller ridkläder och gör en fantastisk entré.

I allmänhet gäller tillverkarens vanliga storleksspecifikationer. Enligt kundrecensioner är dock Eskadrons fleecetäcken vanligtvis en storlek större och bör därför eventuellt köpas en storlek mindre än vad som anges

Eskadron-Storlekar P S M L XL XXL
Längd-på-ryggen-(cm) 115 125 135 145 155 165
Halva-Bukomfånget-(cm) 75 85 95 100 100 105
Total-längd-(cm) 165 175 185 198 205 215