« Tillbaka / Varumärken / F.N.A Freedom Natural Articles

F.N.A Freedom Natural Articles F.N.A. Grön lera, 1,5.kg

499,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
1.5 kg (332,67 kr / kg)
Spara upp till 20% på din order
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 800kr och få 15 rabatt. Köp för 1200kr och få 20% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 25.06.2023.
Färg: Light Green
Light Green F.N.A. Grön lera, 1,5.kg
One size
Partnerprodukt

Denna produkt levereras från vår samarbetspartner. Om man har en partnerprodukt i beställningen, blir hela ordern fördröjd. Vänligen se beräknat leveransdatum i kassan.

Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

F. N. N. A. ® Grön lera är en exceptionellt ren lera, vilket ger den hög absorption och adsorberingsförmåga. Tack vare de innovativa torkningsteknikerna har denna lera en extremt låg fukthalt: mellan 4% och 6%. Användningsområden: led- och muskelömhet som artrit och sportskador som stukningar, luxationer, svullnad och blåmärken. Även mot eksem och kliande hud. Kontraindikationer: Använd inte på öppna sår, slemhinnor eller ögon. A. ® grön lera utvinns från den rika vulkaniska jorden i Auvergne-regionen i Frankrike. Den är sammansatt av en imponerande lista av egenskaper som har sitt ursprung i den successiva erosionen och nedbrytningen av redan existerande bergarter, särskilt de som innehåller fältspat. Den här gröna leran är ett naturligt skiktad alumino-silikat - det vill säga en fyllosilikat. Den innehåller naturligt tre olika leror med kompletterande egenskaper och fördelar. Den innehåller inte kiseldioxid. Den är 100% naturlig. F.

Teknisk beskrivning:

Sammansättning: Grön lera 100% utan iosinering. Denna produkt innehåller inga ämnen som är förbjudna vid tävlingar. 5x300g.

Produkt-ID: 343427

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: