Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Fleecetäcke & cooler täcke

Svettäcken är viktigt för att sakta kyla ner hästen efter hård ansträngning i kallt väder så att förkylning undviks.

Filtrera Radera allt
Sortera
Märken
Färg
Storlek
Pris
Pris
Hals
122 artiklar

Svettäcken är en absolut nödvändighet för alla hästar för reglering av temperatur och säker nedkylning efter ansträngning.

Svettäcken leder bort fukt och låter luften cirkulera och pälsen torka, samtidigt som kroppstemperaturen hålls jämn. Svettäcken kan ha bukgjordar och justerbara remmar eller endast bestå av ett täcke utan spännen som helt enkelt draperas över den överhettade hästen. En enkel, fyrkantig filt med några lösa snören ger utmärkt luftcirkulation under skritten eller i stallet. En del svettäcken passar även utmärkt för transport eller för att täcka hästen med efter hård ansträngning. Kom ut ur transporten i stil med ett elegant showtäcke som har svettäckets egenskaper för att hålla hästen lugn, sval och komfortabel under resan.

Svettäcken ger maximalt luftflöde och låter din häst torka helt efter tävling eller träning.

Svettäcket ventilerar och håller kroppen varm samtidigt som luften torkar pälsen. En blöt, kall häst riskerar att bli sjuk eller utsättas för obehag, men detta kan enkelt undvikas med rätt utrustning för torkning. Horze svettäcken har justerbara bukgjordar, svansrem, bogfäste samt bensnören som gör det enkelt att anpassa passformen efter hästen för komfort och extrem funktion. De finns i alla möjliga färger för att matcha alla garderober och smaker.