Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu
-40%

Sedelogic skydd för nackrem

Produkt-ID: 25327

kr 239,40
kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Sedelogic skydd för nackrem
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sedelogic skydd för nackrem
Beskrivning

Beskrivning

Harmoniska övergångar utan motstånd. På grund av det faktum att många befintliga kindkedjetunnlar inte fungerar bra av olika skäl (oförmåga att hantera det stora trycket, vrider sig runt kedjan, orsakar hudirritationer pga bristande andasfunktion, gel som förflyttar sig och orsakar tryck på andra ställen) har vi utvecklat en tunnel som verkligen fungerar. Den består av tredimensionellt vävd polyesterfiber med full andasfunktion i kombination med en ventilerande termoplast. Medan det härdade termoplastiska lagret fördelar trycketjämnt, dämpar de mjukare lagren byten av gångarter. Detta minskar hästens motstånd och resulterar i harmoniska övergångar. Hästens hud och skallben är nu optimalt skyddade. Efter upphettning med hjälp av en hårfön kan termoplasten formas för att passa hästens anatomi och kindkedja eller remmar.

27 x 4,5 cm

Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.