Köp Fenwick Liquid Titanium täcke | horze.se

Liquid Titanium täcke

kr 2.800,00
kr 3.500,00
Priset inkluderar moms
Erbjudandet upphör om 1 Dag
Upp till 20 % Rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 500kr och få 15% rabatt. Köp för 700kr och få 20% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 14.06.2021.
Grå Fenwick Liquid Titanium täcke fenwick
Fenwick Liquid Titanium täcke
Fenwick Liquid Titanium täcke
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 6 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Fenwick Liquid Titanium täcke
Beskrivning

Beskrivning

Fenwick Quick täcke innehåller ett flytande titansmart ämne som förbättrar blodflödet utan komprimering och påskyndar naturligt läkningsprocessen. Detta terapeutiska täcke kan användas som ett stalltäcke eller undertäcke utan skadliga effekter. Till skillnad från andra terapeutiska täcken kan Fenwick lämnas på hästryggen dygnet runt.

Det banbrytande materialet gör att du kan tvätta täcket upprepade gånger utan att egenskaperna går förlorade. Detta prestandamaterial fungerar lika bra på en våt som på en torr häst. Det finns heller inte någon begränsning för hur lång tid du kan låta täcket vara kvar på hästryggen. Under teststegen för den här produkten lämnades täcket kvar på hästen över natten med utmärkta resultat.


Produkt-ID: 331236

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning