Horseware Ice-Vibe

Horseware Ice-Vibe

Under namnet Ice-Vibe erbjuder Horseware speciella masserande benskydd med medicinsk effekt. Med en praktisk kombination av kylning och vibrationer främjar Horesware Ice-Vibe benskydd läkning av inflammationer och stimulerar blodcirkulationen.
4 artiklar
Horseware Ice-Vibe hasbandage
RRP -10%

Horseware

Ice-Vibe hasbandage

2.379,60 kr
RRP: 2.644,00 kr
(2)
Horseware Ice-Vibe kylväska
RRP -10%

Horseware

Ice-Vibe kylväska

266,40 kr
RRP: 296,00 kr
(4)
Horseware Ice-Vibe benskydd Horseware Ice-Vibe benskydd
RRP -10%

Horseware

Ice-Vibe benskydd

2.570,40 kr
RRP: 2.856,00 kr
(19)
Horseware Ice-Vibe Int Panel Single LED
RRP -10%

Horseware

Ice-Vibe Int Panel Single LED

684,90 kr
RRP: 761,00 kr
(1)
Köp Horseware Ice-Vibe från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Hur fungerar Ice-Vibe benskydden från Horseware 

Genom en kombination av kylning och vibrationer stöds läkningen av inflammation i senorna, blodcirkulationen i benet förbättras, svullnaden minskar och döda celler avlägsnas. För detta ändamål är Ice-Vibe-skydden kompletterade med batteridrivna kylförpackningar och vibrationsinlägg. Dessa masserande benskydd kan användas tillsammans med vibrationsinläggen före ridning. Då förbereds benen och särskilt senorna för arbete genom massagen och blodcirkulationen ökar och kan minska risken för skador.

Efter ridning bör Ice-Vibe skydden förses med både kylinlägg och vibrationsinlägg för att kyla benen utan att blodflödet minskar för mycket. Detta bör förebygga inflammation. Dessa masserande benskydd med kombinationen av kylinlägg och vibrationsinlägg kan också användas för att behandla befintlig seninflammation.