Köp Blue Hors Psyllium loppfröskal 3 kg | horze.se

Psyllium loppfröskal 3 kg

kr 799,00
Priset inkluderar moms
Spara 10% med koden: HZWEEKEND
Kopiera koden: HZWEEKEND
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 12.04.2021.
Blue Hors Psyllium loppfröskal 3 kg
Blue Hors Psyllium loppfröskal 3 kg
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 5 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Blue Hors Psyllium loppfröskal 3 kg
Beskrivning

Beskrivning

Om en häst går i en hage med lite eller inget gräs, finns det risk för att hästen får i sig sand och jord, som samlas i tarmarna. När loppfröskal blandas med tarmvätskor bildas en geléliknande massa, och denna bidrar till att avlägsna sand och jord från hästens tarmsystem.Förmågan att bilda gelen finns endast i skalet - inte i fröet. Fröna har tagits bort från denna produkt, så endast det rena, effektiva skalet av hög kvalitet finns kvar.


Egenskaper:


  • 100 % Psyllium loppfröskal
  • Denna gel binder till sig sand och jord, som sedan förs genom tarmen och ut med avföringen
  • Skyddar tarmslemhinnan och säkerställer korrekt matsmältning

Teknisk beskrivning:


Innehåll:Psyllium loppfröskal.


Användning:


Utfodringsinstruktioner, häst 600 kg (mindre hästar ska ges motsvarande mindre mängd): Vid förekomst av sand i tarmen, ge två gånger dagligen i ca. en månad. Vid underhåll/förebyggande, ge hälften av mängden. En ranson innehåller 50 g. Hästen måste ha fri tillgång till vatten. Blanda psylliumfröskalen i torrt kraftfoder. Rekommenderas att du inte fuktar dem först eller blandar dem i blött foder före utfodring eftersom gelningsprocessen ska börja i hästens tarmsystem. Innehåller inga förbjudna ämnen. Förvaras i sluten förpackning på torr plats.


Produkt-ID: 308607

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning