Spara 15 % på alla schabrak från Horze och B Vertigo*
Spara nu

Zilco präglad PVC-gjord

Produkt-ID: 11346

kr 679,00
(Priset inkluderar moms)
Zilco präglad PVC-gjord
Välj storlek Storleksguide
Zilco präglad PVC-gjord
kr 679,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 8 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Zilco präglad PVC-gjord

Beskrivning

Denna gjord består av Zilcos välkända präglade PVC-material Ezi-care som inte skavar. Med stark dubbelresår i ena änden för säker passform. Denna gjord är försedd med 19 mm kraftiga rullspännen. Detta innebär att rullen roterar invändigt på sidorna så att den fortsätter att rulla över gjordpunkterna och minimerar på så sett slitage på dessa punkter.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (1)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!