Blue Hors Cobber Complex 1 l

kr 489,00
Priset inkluderar moms
Spara 25 % på valfri artikel
Kopiera koden: HIGHLIGHT25
Det minsta beställningsvärdet är 700 kr. Kupongen kan inte kombineras med andra kuponger. Erbjudandet gäller endast för en artikel. Rabatten dras av från den artikel som har det högsta försäljningsvärdet. Om en produkt redan är nedsatt, kommer det nedsatta priset att beaktas. Rabatten dras endast av om den är högre än den redan befintliga rabatten. Om du returnerar en eller flera varor återbetalar vi det proportionellt minskade värdet av varan. Gäller inte för uteslutna produkter (information på produktsidorna). Gäller till och med den 18.10.2021.
Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 5 dagar extra leveranstid.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 500 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Koncentrerat, lättabsorberat (biotillgängligt) koppartillskott med mangan, vitamin B12, vitamin E och biotin. Används främst till tävlingshästar, avelsston, föl och unghästar. Det är väl känt att koppar är nödvändigt för absorption av järn, vilket i sin tur påverkar blodets förmåga att absorbera syre. Och koppar är en del av ett enzym som förstärker skelettillväxten och påverkar således utvecklingen av skelettet hos unga hästar.


Egenskaper:


  • Koppartillskott med viktiga vitaminer och mineraler
  • Koppar är nödvändigt för upptaget av järn
  • Koppar stärker utvecklingen av skelettet hos föl och unghästar

Teknisk beskrivning:


Tillsatser per kg: Näringsmässigt: Koppar (koppar aminosyra kelat hydrat) - E4: 6119 mg. Mangan (mangan aminosyrekelat hydrat) E5: 3060 mg .Vitamin E (alfa-tokoferol): 15300 mg. Biotin: 6,1 mg. Vitamin B12: 900 mcg. Konserveringsmedel: Kaliumsorbat - E202: 2252 mg. Analytiska beståndsdelar: Råprotein 2,6 %. Råfett 1,5 %. Råaska 5,5 %. Lignin 0,1 %. Vatten 79,2 %. Ingredienser: Sirap. Propylenglykol. Honung.


Produkt-ID: 308623

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Blue Hors Cobber Complex 1 l