Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

EquiSafety halsrem

Produkt-ID: 309087

kr 449,00
(Priset inkluderar moms)
EquiSafety halsrem
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
EquiSafety halsrem
Beskrivning

Beskrivning

Reflekterande halsrem för häst med hög synlighet. Om din häst har en hög huvudhållning när du rider råder vi dig till att använda en halsrem eftersom hästens huvud kan dölja din jacka eller väst från bilarna som kommer framifrån.Fullt justerbar med Touch & Close-knäppning under bröstet. Torkas ren.


Teknisk beskrivning:


En storlek - 110 cm - 178 cm.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

MYCKET SYNLIGT FÖRSTÄLLNING
1 Gillar

Det här stycket uppfyller mina förväntningar på stor visuell kontrast och reflekterande egenskaper. Det faktum att det också är lätt att montera och helt ogeneröst för hästen är bara super. Jag är mycket nöjd.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.