JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Brogini Modena ridstövel

Produkt-ID: 308770

kr 899,10
kr 999,00
(Priset inkluderar moms)
Brogini Modena ridstövel
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Brogini Modena ridstövel
kr 899,10
kr 999,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Brogini Modena ridstövel
kr 899,10
kr 999,00
Horze fotvärmande kuddar
kr 17,95
kr 19,95
Brogini Modena ridstövel
Beskrivning

Beskrivning

Smidigt, syntetiskt läder gör Modena utmärkt för daglig ridning. Vår flexibla sulteknologi innebär att den hållbara gummisulan har tre flexzoner, som följer och böjer sig med din fot.


Egenskaper:


  • Hållbar, syntetisk läderyta
  • Torkas ren
  • Resår vid blixtlås
  • Blixtlåsskydd
  • Brogini B-märke

Genomsnittligt betyg
4.4
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

En bra bagage för korta och breda kalvar
0 Gillar

Hittills gillar jag dem väldigt mycket. Denna bagage är också för korta och breda kalvar. Har inte hittat några andra stövlar jag kan få i.

Storlek: Normal
Riktigt trevlig boot för priset
0 Gillar

Riktigt trevlig boot för priset. Långt trevligare än väntat. Mycket bekväm att bära och passar perfekt till mina korta små runda ben. Det letade förgäves efter en bagage som jag kunde passa utan att det skulle behöva sys speciellt. Jag är verkligen glad att jag provade det här.

Storlek: Normal
Fina!
0 Gillar

Fina stövlar. Känns bra för sitt pris.

Storlek: Normal
Älskar dessa!
2 Gillar

Hade verkligen gett upp att få ridkängor, eftersom allt var för långt och / eller för smalt i benet, eller mycket dyrare än vad jag är villig att ge för ett par stövlar. Var extremt glad när jag hittade dessa och de visade sig dessutom passa! Målen matchade bordet fint. Använd dessa varje gång jag åker, och de är också helt ok att gå i om du till exempel hoppar av och hyr hästdelarna på åkturen. Lätt att rengöra om du skulle kunna svara ut dem och trevligt att titta på. Som ett slags "minus" skulle jag kanske nämna att jag ibland har upplevt att blixtlåset öppnas under ridning (valde att gå för W istället för XW, även om jag visste att W skulle vara lite knapp). Har inte hänt så ofta på senare tid (hade dem i några månader), så tror det var bara för att de var lite täta mot mig i benet till en början. Lite irriterande att behöva dra upp dragkedjan igen under åkessessionen, men lyckligtvis har jag gått över fall. Annars väldigt enkla, bra stövlar, lite mjuka i axeln, jag tycker personligen inte att det gör någonting, men andra kanske föredrar en något styvare skaft.

Lycklig överraskning
1 Gillar

Stövlarna var riktigt positiva. Massor av olika storlekar och perfekt för min korta och tjocka kalv! Riktigt bekvämt på marken och mycket bekvämt och lätt att gå. Materialet är underbart mjukt och inte för styvt.

Storlek: Stor

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.