Spara upp till 60 % på Horze, B Vertigo och fler! *
Spara nu

Zilco QH Wide däckel S7

kr 2.250,00
(Priset inkluderar moms)
Svart Zilco QH Wide däckel S7 zilco
Zilco QH Wide däckel S7
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Zilco QH Wide däckel S7
kr 2.250,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Zilco QH Wide däckel S7
Beskrivning

Beskrivning

Denna extra breda däckel ger mer stabilitet på hästens rygg. Detta gör den perfekt för träning - särskilt av unghästar. Däcklen är byggd på en flexibel, syntetisk bom som formar sig efter de flesta hästars kroppsform samtidigt som den ger ryggraden gott om plats. Den präglade vadderingen gör att däcklen kan användas med eller utan selunderlägg. Med QH-kopplingar i rostfritt stål. Kopplingens höjdläge kan ändras för att passa de olika regionala tävlingskraven. Svart 15 cm (6") bred. Vikt ca 1.75 kg (3.85 lbs) utan kopplingar.


Produkt-ID: 11229

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Lagts till i kundvagnen
Zilco QH Wide däckel S7
Produkt-ID:
Totalbelopp:
Det finns endast produkter på lager. Du har redan produkt i din kundvagn. De återstående produkterna har lagts till i din kundvagn.