Spara 20 % på alla produkter från Horze och B Vertigo *
Spara nu

Sedelogic S curve sadelpad Medium

Produkt-ID: 304576

kr 1.490,00
(Priset inkluderar moms)
Sedelogic S curve sadelpad Medium
Välj storlek Storleksguide
Sedelogic S curve sadelpad Medium
kr 1.490,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sedelogic S curve sadelpad Medium

Beskrivning

Sedelogic S-formad sadelpad är ett sadelunderlägg med skräddarsydd passform som fördelar trycket och dämpar stötar samtidigt som hästen förblir sval och torr. Passar för många ridgrenar: dressyr, hoppning, polo, galopp, distansritt, fälttävlan samt hobbyridning.Rörelsefrihet för bog och manke.S-formen fram ger plats för bogen och manken så att din häst kan göra större rörelser. Detta främjar obehindrad topprestation.Stötdämpning och tryckfördelning.Tack vare den tredimensionella vävtekniken bildas tusentals ministötdämpare som effektivt reducerar tryckpunkter. Sedelogic sadelpad har utvecklats med hjälp av laboratorietest av material och fälttest med häst och ryttare. Vi har utfört en serie tryckmätningar på ett flertal hästar. Sedelogic sadelpad har visat en reducering av tryckpunkter på upp till 50%. Videon nedanför förklarar dessa tryckmätningar.Termoreglerande teknologi.Den nya S-formade padden har integrerats med termoreglerande teknologi. Bakdelen består av en sandwichkontruktion med termoplastmaterial för en ännu större tryckfördelning över tornutskotten. Detta lager ökar även tjockleken lite grann för att flytta ryttarens vikt framåt i sadeln för att ytterligare lätta trycket på tornutskotten.Skräddarsydd passform.Tack vare termoplastlagret med termoregleringsteknologi får du en pad med skräddarsydd passform. Vid uppvärmning med hårfön blir materialet plastiskt. Därefter kan den S-formade padden placeras på hästens rygg under sadeln. Ryttaren kan börja rida medan materialet hårdnar, vilket tar upp till 10 minuter, och får sin unika form baserad på kombinationen av hästens och sadelns form samt ryttarens vikt.Tryckutjämningscirkel.Stigbygelspännet är en allmän orsak till tryckpunkter. Det S-formade underlägget har en fördjupning vid stigbygelspännet. På detta sätt absorberas trycket över ett större område.AndasfunktionVentilation är en viktig egenskap på en sadelpad. Värmen och fukten under sadeln släpps ut och ersätts med svalare och mindre fuktig luft. Sedelogic paddar är konstruerade i flera lager tredimensionellt vävda polyesterfiber med stor andasfunktion. Tack vare ventilationen i den öppna tredimensionella strukturen ansamlas mindre värme under sadeln, vilket resulterar i en torrare hästrygg.


Teknisk beskrivning:


Medium, längd x bredd: 53 x 31 cm Tjocklek: 18-24 mm.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (1)

Genomsnittligt betyg

5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!