Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu
-20%

säkerhetssele

Produkt-ID: D2908

kr 63,96
kr 119,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
säkerhetssele
Beskrivning

Beskrivning

Bilbälte så att du kan spänna fast din hund i bilen. Fästes i halsbandet eller selen.


Teknisk beskrivning:


S = 55cm. M = 70cm. L = 85cm.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

hund Harness
0 Gillar

Denna sele är lätt att använda. Används med en sele fäst vid / runt hunden (Produkt # D2909) Ena änden är fäst på selen på hunden. Den andra änden fäster säkerhetsfästet i bilen. Vissa försäkringsbolag kräver att hunden binds eller transporteras i buren under körning.

Super
0 Gillar

Denna sele fungerar mycket bra. Det är mycket lättare att fästa och väger mindre än andra tätningar jag har provat. Och det passar bra eftersom jag har chihuahua, använd sedan den minsta storleken

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.