Köp Saltstenar & slickstenar till häst online till ett förmånligt pris | horze.se
Säkerheten först!
30 % rabatt på Horze ridhjälmar och säkerhetsvästar
Saltstenar & slickstenar till häst

Saltstenar & slickstenar till häst

Saltstenar ger viktiga näringsämnen till din häst. Ge hästen fri tillgång till saltstenen så att den håller sig frisk och kry.
23 artiklar

Köp Saltstenar & slickstenar till häst på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Salt är en viktig del av hästens foderstat.

Genom att lägga ut en saltsten i hagen eller i boxen, får hästen fri tillgång till salt närhelst hans kropp behöver det. Det är viktigt med fri tillgång till salt för att garantera att hästen får i sig denna viktiga mineral och håller sig frisk. Brist på salt i foderstaten kan orsaka matsmältnings- och hälsoproblem. De flesta saltstenar kan fästas på staketet eller i en hållare, eller läggas i krubban för att hålla den borta från marken, och därmed undvika att den smälter och upplöses för snabbt.

Placering av slickstenar

En slicksten bör placeras så att hästen alltid kan nå den för att hålla den frisk. De flesta saltstenar kan fästas på ett staket eller en hållare eller erbjuds i en bricka som placeras på marken för att förhindra för tidig smältning och upplösning.

Salt- och slickstenar som en idealisk källa till natrium

Saltstenar är det perfekta sättet att se till att din häst får den mängd natrium som den behöver för optimal hälsa.En saltsten i en robust hållare är det perfekta sättet att ge hästarna ute i hagen tillgång till salt och därmed undvika natriumbrist. Skapa saltslickställen i varje paddock så att dina hästar på bete har tillgång till salt i alla väderförhållanden. Slickhållaren hindrar stenen från att smälta och lösas upp när det regnar. Hästar behöver salt för att fylla på natrium som de förlorar när de svettas vid ansträngande träning eller varmt väder.

Horze har den perfekta lösningen på detta problem med ett stort sortiment av saltslickstenar.