Köp Horslyx Pro-Digest Balancer Lickstone 650g | horze.se

Horslyx Pro-Digest Balancer Lickstone 650g

kr 89,95
Priset inkluderar moms
Ytterligare 10% rabatt EXTRA på din beställning
Kopiera koden: SAVE10
500 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 05.08.2021.
Storleksguide
  • Finns tillgänglig. Varan finns i lager för dig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur

Beskrivning

Horslyx Pro Digest Balancer innehåller en kombination av ingredienser för att stödja matsmältningssystemet från magen till bakflödet medan slickning ökar salivproduktionen vilket hjälper till att buffra magsyra.
Slippery Alm och Seaweed Meal ingår som en källa till slemhinnor medan en prebiotikum stöder fördelaktiga tarmbakterier och en levande probiotisk jäst hjälper till att ge en buffrande verkan i tarmen.
MOS: Horslyx Pro Digest Balancer innehåller ett prebiotiskt jästextrakt som innehåller MOS (Mannanoligosackarider), vilket hjälper till att spola patogener ur tarmen och Beta-glukaner som hjälper till att stimulera tillväxten av nyttiga tarmbakterier vilket resulterar i en hälsosammare balans av bakterier och så kan minska matsmältningsbesvär.
Actisaf: En levande probiotisk jäst ingår i Horslyx Pro Digest Balancer för att stödja matsmältningshälsan och upprätthålla en sund tarmfunktion och för att minska risken för matsmältningsbesvär.
Probiotika passerar genom magen och tunntarmen och är sedan funktionella i tarmen.
De kan inte kolonisera tarmen och behöver därför matas dagligen för att upprätthålla resultaten.
Antioxidanter: En kombination av kraftfulla antioxidanter som vitamin C och E, selen, kelaterad koppar och zink ingår för att stödja och upprätthålla ett hälsosamt immunsystem, vilket maximerar förmågan att stödja och underlätta en sund gemensam funktion.
Apple Flavouring Horslyx Pro Digest Balancer.
Äppelsmak: En kryddad äppelsmak ingår i Pro Digest Balancer för att fresta noga matare.
Med ökade magnesiumnivåer och lågt stärkelseinnehåll är Pro Digest Balancer lämplig för alla hästar men riktar sig särskilt till dem som är utsatta för matsmältningsbesvär.
En kryddad äpplesmak ingår för att fresta noga matare och det höga specifikationen Horslyx Balancer-paketet innehåller hela spektrumet av vitaminer, mineraler och spårämnen som krävs för att balansera bristerna i foder och bete.
Slem: Slippy Alm (Ulmus rubra) och Seaweed Meal (Ascophyllum nodosum) ingår i Horslyx Pro Digest Balancer eftersom båda innehåller slemhinnor.
Slem, även känd som löslig fiber, kan vara särskilt fördelaktig hos hästar med inflammerade slemhinnor och matsmältningsförhållanden.
Slem absorberar fukt i magen och kan bilda ett skyddande skikt som minskar effekten av överskott av syra på magen, vilket kan vara till hjälp när det gäller magsår.


Produkt-ID: 306411

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Horslyx Pro-Digest Balancer Lickstone 650g