Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Helosan Hexocil shampoo, 200 ml

Produkt-ID: 25600

kr 129,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Helosan Hexocil shampoo, 200 ml
Beskrivning

Beskrivning

Desinfekterande och vårdande schampo till hästar, hundar och katter. Rengör pälsen grundligt och hjälper mot de flesta bakterier och svampar, som kan orsaka eksem, mjäll eller andra hudproblem hos djuren.


Teknisk beskrivning:


Hexocil shampoo.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Lycklig katt
0 Gillar

Vår katt Arischa är allergisk mot grässkvalster varje höst. Den stackars katten kliar många timmar om dagen. Lättnad ger henne hexocil. Redan efter den första applikationen slutar hon att skrapa. Förfarandet, när hon skummas i babybadet med Hexocil, låter henne tålamod tåla.

Frisk häst
0 Gillar

Tyvärr levererade flaskan, trots mycket bra förpackningar, skadad och är lite ausglaufen. Instruktioner på flaskan är tyvärr inte på tyska sndern bara på två skandinaviska språk. Annars har schampot hjälpt bra med små sår. De blev bättre inom några dagar och började läka.

Peter Bowdon
0 Gillar

verkligen bra produkt jag använde den på min häst när hon hade lera feber och en mycket snabb leverans

Hexocil
0 Gillar

Den här produkten är bra att använda för såväl hundar som hästar. Min hund blir irriterad av shoppar som köpts i butiken och jag var tvungen att hitta något som han kunde rengöras med, tänker på mina dagar med ponnyerna och jag bestämde mig för att prova Hexocil. Resultaten talar för sig själva, en ren hund utan irritationer. Rekommendera den här produkten.

Toppenbra!
0 Gillar

Så bra att använda när svansen är skrubbad eller andra hudåkommor. Skummar lätt och är väldigt skonsamt.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.