Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Lamicell Air System stigbygel av Inox och gummi

Produkt-ID: 301282

kr 2.090,00
(Priset inkluderar moms)
Lamicell Air System stigbygel av Inox och gummi
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Lamicell Air System stigbygel av Inox och gummi
Beskrivning

Beskrivning

Metalab Air System Extra Grip stigbyglar av Inox. Avtagbara, glidsäkra sulor.Air System-stigbyglarna har en luftsula som liknar den på Nike Air Max-skorna. Fördelen är en stötdämpande effekt som förebygger och reducerar knäproblem.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Inga fler knäsmärta!
0 Gillar

Eftersom jag alltid fick svår knäsmärta när jag hoppade var jag tvungen att leta efter nya stigar och jag stötte på den här. I början var jag lite skeptisk till om detta system gör någon skillnad alls. Redan efter den första turen märkte jag en enorm skillnad. Inga fler knäsmärta! Denna stigbänk har ändå en liten nackdel, eftersom smuts är svårt att ta bort från stigbotten eftersom han inte kan falla genom hålen. Verkligen bara en liten nackdel. Annars topp!

pop bra stigar
0 Gillar

Köpte dessa här när jag letade efter några riktigt bra stigar. När det går mycket tid att rida är viktigt. Dessa är helt fantastiska. Rekommenderas verkligen. Värt alla pengar och då är det sant. Jag har problem med knäna och nu märker jag ingenting efter att jag bytt till detta.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.