Spara 15 % på ALLA Horseware produkter! *
Spara nu

Finish Line Easypack - 4,47 kg

Produkt-ID: 314786

kr 1.499,00
(Priset inkluderar moms)
Finish Line Easypack - 4,47 kg
Välj storlek Storleksguide
Finish Line Easypack - 4,47 kg
kr 1.499,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 8 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finish Line Easypack - 4,47 kg

Beskrivning

Easypack™ är en av de senaste produkterna från Finish Line®, och är en hovinpackning för ömmande hovar, stentramp, värme och andra mindre hovproblem. Easypack™ främjar en god hovhälsa hos hästen. Innehåller bland annat aluminiumsilikat, och olja från citronmeliss och Tea tree, nejlika och myrra. Easypack™ är en klibbig bas som förblir bättre på plats i hoven än ett grötomslag, och torkar mycket långsamt. Tvättas enkelt av med varmt vatten.


Användning:


Bruksanvisning: Rengör undersidan av hoven noga. Applicera en liten handfull Easypack™ på undersidan av hoven och täck med en lämpligt formad bit papp. Om hoven kommer att utsättas för väta, täck med bandage. Tvätta av med varmt vatten efter 24 timmar. Upprepa om nödvändigt.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)

Genomsnittligt betyg

Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.