Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Kincade flätade tyglar, 137 cm

Produkt-ID: 317928

kr 319,00
(Priset inkluderar moms)
Kincade flätade tyglar, 137 cm
Välj storlek Storleksguide
Kincade flätade tyglar, 137 cm
kr 319,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Kincade flätade tyglar, 137 cm
Beskrivning

Beskrivning

Flätade tyglar från Kincade är eleganta och snygga tyglar, perfekta för både utställning och dressyrtävling. Flätade tyglar ger mer grepp än traditionella lädertyglar, som lätt kan glida i händerna. Tyglarna har traditionella spännen och är idealiska för användning på kandar. Finns i två snygga färger.


Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

grundläggande Tyglar
0 Gillar

Indiskt, ganska hårt läder. Efter några veckors träning och trötthet började de mjukna. Det finns inga Martingale-guider i rullarna.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.