Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Helosansalva, 1 kg

Produkt-ID: 25002

kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Helosansalva, 1 kg
Beskrivning

Beskrivning

Helosan - En mycket effektiv antiseptisk och fuktgivande hudsalva för dagligt bruk.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Perfekt handel
0 Gillar

Köpte ett kilo helosansalva och fick det till ett riktigt bra pris när jag hittade den någon annanstans på nätet till ett lägre pris. din låga prisgaranti håller vad den lovar. Det var riktigt bra service och om jag saknar något som Horze har så skulle jag vilja shoppa här igen och skulle starkt rekommendera andra att handla här eftersom din tjänst är tip top. Helosan är verkligen en bra salva som fungerar bra på torra fötter och händer.

En bra investering
0 Gillar

Jag är mycket mer nöjd med det stora än de små rören. Kanske lite ogynnsam om du måste ta med dig när du går bort, men då kan du bara ta lite i en annan behållare. Rekommendera den här till alla, men sedan med tillhörande pump! Det blir då mycket mer hygieniskt. En bra investering.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.